Welkom bij Jachthaven Postma

Welkom bij Jachthaven Postma

Jachthaven Postma is reeds meer dan 30 jaar gevestigd in het Friese plaatsje Nieuwebrug. JHP staat voor Jachthaven Postma. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud, verbouw, schilderwerk en nieuwbouw. Tevens zijn wij een door Vetus aangewezen inbouwspecialist voor boegschroeven. Vanaf 2009 zijn wij gestart met onze jachtverhuur. Friesland nodigt uit voor de mooiste vakanties op het water. U kunt bij ons een boot huren voorzien van alle gemakken en grondig door ons gerenoveerd.

JHP Jachtbemiddeling & Jachtbouw is een familiebedrijf dat door gewoon te doen blijft groeien en de volgende 30 jaar met plezier tegemoet gaat.

Ons actuele aanbod

Jachthaven

35 Jaar geleden wilde Theo Postma graag lekker kunnen vissen en zijn 3 zonen in vrijheid kunnen laten opgroeien. Daarom kocht hij een oude loods met dito woonhuis. In en om het huis en de loods was het wildernis, heerlijk. Om de lasten beter te kunnen dragen besloot Theo het water rondom het erf met de hand en een houten roeibootje uit te diepen. Toen volgde de eerste echte steiger waar direct een boot kwam te liggen (deze boot ligt er overigens nog steeds). Meerdere steigers volgden en waren vlot verhuurd, een jachthaven werd geboren.

Jachtwerf

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de watersport en de bijbehorende techniek kunt u hier vertrouwd terecht voor reparatie e.d. Theo Postma is de expert op elk gebied betreffende scheepstechniek.

Jachtverhuur

HP Jachtverhuur is een familiebedrijf waarbij Wiebe en Harmen Postma uw gastheren zijn. U kunt bij ons zeer nette boten huren om door Friesland te varen. Wij zullen er alles aan doen om uw vakantie met de boot in Friesland zo mooi mogelijk te maken. Door onze kleinschaligheid kunnen wij u veel persoonlijke aandacht geven (denk aan uitleg routes, tijd nemen om proef te varen, knopen leren, etc.).

Maak kennis met Jachthaven Postma

Wij werken samen met

NJI - Nederlandse Jachtbouw Industrie
Metaalunie - De ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal.